Contact

Aici puteti lasa un mesaj.

Reclame

13 răspunsuri la Contact

 1. sebaastian zice:

  Foarte interesant am sa va contactez sigur
  Sebastian

 2. LORENZO IULIAN PRUNDEANU zice:

  Bine v-am gasit

  dragi romani de pretutindeni

  Va rog sa cititi cu atentie totul pentru ca intradevar este adevarat,cei care ma cunosc si cunosc activitatea asociatiei stiu cat am dorit acest preot la Grosseto.

  Doresc ca prin aceasta relatare sa va prezint pasii evenimentelor pe care Asociatia romana-italiana HORA UNIRII i-a facut pentru a aduce un preot ortodox roman la Grosseto,efortul pe care l-am facut pentru preotul Marian Valcu de a avea intr-o luna ceea ce alti romani nu au reusit sa aibe (si nici la ora actuala nu au)chiar daca sunt in Italia de 3-6 luni sau poate ca au chiar si 1 an de zile si sa reflectez faptul ca italienii nu au nimic cu romanii ci raul pleaca dintre noi,romanii,din mijlocul nostru plecand ura,invidia,dezbinarea si gelozia.

  Ma ve-ti intreba de ce pana acum nu am relatat acest aspect din viata Comunitatii romane din Grosseto?Am crezut ca lucrurile se vor schimba in bine,ca preotul Valcu Marian va intelege ca oamenii,prin cele 295 de semnaturi pe care le-au dat, au dorit ca venirea lui la Grosseto sa fie posibila si cineva,iar acel cineva fiind Asociatia romana-italiana HORA UNIRII, prin noi reprezentantii asociatiei,iar eu ca reprezentant al Comunitatii romane din Grosseto in prefectura,sa se ocupe de formalitatile care erau necesare de a putea aduce preotul la Grosseto.

  Si fiind in postul Pastelui, este bine sa-mi descarc sufletul de aceasta mare greutate si durere care ma apasa.

  Va rog mult sa aveti rabdare si sa cititi totul si sa ma iertati ca va rapesc din timpul dumneavoastra dar imi doream mult, iar acum rasuflu usurat,sa va prezint aceste aspecte din viata Comunitatii romane din Grosseto.Va multumesc.

  Deci.Dupa infiintarea pe 17 septembrie 2007, am trimis Actul Constituitiv si Statutul asociatiei la Ambasada romana din Roma cat si la Consulatul roman din Roma,pentru a fi luati in evidenta, am inceput sa ne facem cunoscuti prin presa si televiziunea locala,dar si prin mijloacele proprii de publicitate.Raspunsurile nu au intarziat sa vina,atat din partea italiana cat si din partea cetatenilor romani din provincia(judetul) Grosseto,care erau bucurosi ca a luat fiinta si aici la Grosseto o asociatie pentru romani,asa cum stiau ca exista la Roma,Torino,Milano,etc.unde aveau rude sau cunoscuti ori cum au vazut ei la televizor.Astfel ca in data de 11 noiembrie 2007 s-a tinut prima sedinta a asociatiei.Ordinea de zi a fost bogata,punctul principal fiind aducerea unui preot ortodox roman la Grosseto.La Grosseto,venea o zi pe saptamana,duminica,de la Roma,preotul Chelaru Ioan, din Republica Moldova,care facea slujbe in Biserica San Pietro,pusa la dispozitie de Biserica Catolica din Grosseto incepea Sfanta Liturghie la ora 10,00 si termina la ora 11,30-12,00,la ora 13,00 avand trenul spre Roma.Si asta din 2005.Erau putini cetateni romani care auzisera ca in aceasta biserica se face slujba in limba romana,dar dupa stilul vechi.Stiau doar cetatenii din Republica Moldova.

  Romanii aveau nevoie de un preot care sa fie permanent la Grosseto,de a raspunde solicitarilor nu numai duminica dar si in timpul saptamanii, de a face o sfestanie,o binecuvantare,o molifta,o pomana,etc.,cat si de a efectua si celelalte sarbatori crestine de peste an.Preotul Chelaru ramanea pentru Comunitatea din Moldova.Romanii vroiau un preot al lor.

  In acesta situatia am contactat telefonic sediul Episcopiei romane din Italia,unde mi s-a spus de catre secretar, Fratele Tudor,ca trebuie sa intocmesc un tabel cu semnaturi ale romanilor din Grosseto care doreau acest lucru:de a avea un preot roman ortodox.Apoi dupa ce strangem destule semnaturi care sa justifice cererea noastra,a romanilor din Grosseto sa le trimitem la sediul Episcopiei,pe atunci la Massa Carrara.

  De aceea din luna octombrie 2007, am initiat,Asociatia romana-italiana HORA UNIRII,o campanie de strangere de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru a demonstra ca romanii din Grosseto vor cu adevarat un preot ortodox roman.

  Pe 24 ianuarie 2008,am discutat aceasta problema si cu domnul George Bologan,secretar cultural al Ambasadei Romane din Roma,care s-a aflat la Grosseto,la randul sau domnia sa facandu-ne promisiunea ca va vorbi cu P.S.Siluan.Timpul trecea,semnaturile se strangeau,oamenii ne intrebau care este situatia cu venirea preotului.In acest timp am luat legatura cu primarul din Grosseto,apoi cu consilierul pentru urbanistica,pentru a incepe cautarile unui teren in vederea ridicarii unei biserici in momentul cand va venii preotul la Grosseto,pentru a face acest lucru impreuna:asociatia cu biserica,adica Comunitatea romana din Grosseto.

  Cum la telefonul episcopiei la vremea aceea gasea-i pe cineva doar pana la ora 11,00,poate acum cu noul sediu s-au schimbat lucrurile,am lasat mesaj telefonic cu mail-ul asociatie,pentru a mi se trimite adresa de mail a Episcopiei Romane in Italia.Pe 28/05/2008,am primit mail cu adresa Episcopiei romane.

  In data de 14 iulie 2008,la ora 01,47 am trimis un alt mail catre Episcopia romana,adresat P.S. Siluan,prin care ceream o intrevedere cu P.S.Mesajul a fost precis si convingator pentru ca in cursul aceleea-si zile,am primit raspuns prin care eram instiintati ca in data de 23/07/2008,la ora 16,00 la sediul Episcopiei avem intrevedere cu P.S.Siluan.Am luat legatura cu ceilalti membrii ai Consiliului director cat si cu membrii ai comunitatii romane pentru ai instiinta de aceasta veste.Bucuria a fost enorma pentru toti si toata lumea ar fi dorit sa mearga la P.S.Siluan sa-i spuna despre dorinta lor si mai ales sa-l vada pe conducatorul Bisericii Ortodoxe Romane in Italia.

  Astfel,pe data de 23/07/2008,inarmat cu documentele asociatiei,cu documente ale activitatii asociatiei pana la acea data,cu semnaturile celor 295 de romani si cu inima plina de nadejde si bucurie ,am facut plinul la masina personala din banii personali si impreuna cu sotia,care este si vice-presedinta a asociatiei si fiica mea care este membra a asociatiei,ne-am urcat in masina cu directia Episcopia Romana,avand de strabatut un traseu de 560 km dus-intors.

  Purtam cu noi doleanta acelor romani din Grosseto care semnasera pentru aducerea unui preot,in timpul campaniei de strangere a semnaturilor,am gasit si acei romani pe care nu-i interesa de preot,care nu erau interesati de Comunitatea romana din Grosseto.Dar nu ne-am lasat iar rezultatul a fost benefic in favoare crestinilor romani din Grosseto.

  Intrevederea cu P.S.Siluan a fost foarte tensionata la inceput,interesanta pe tot parcursul ei,iar la sfarsit ne-am despartit in relatii bune.

  Intalnirea a inceput prin ai prezenta P.S-lui motivul pentru care am infiintat asociatia,activitatea asociatiei noastre pana la acea data,relatiile foarte bune pe care le avem cu autoritatile locale grossetane,motivul pentru care am solicitat intrevederea cu domnia sa precum si despre demersurile pe care Asociatia romana-italiana HORA UNIRII le incepuse cu primaria din localitate, de a gasii terenul pentru constructia bisericii ortodoxe romane, in momentul venirii preotului la Grosseto sa fie mai usor cu birocratia pentru teren.

  P.S.Siluan,asa cum am spus,a inceput sa ne certe si am sa redau doar cateva replici din discutia avuta atunci:

  -P.S.-de ce vrem sa-l inlaturam pe preotul Chelaru?

  Noi:”Noi nu vrem sa inlaturam pe nimeni,noi am venit sa cerem un preot roman,dovada stau cele 295 de semnaturi,preotul Chelaru sa ramana pentru Comunitatea din Moldova”.

  -P.S.-pentru mine nu au valoare aceste 295 de semnaturi,hartiile astea le tineti voi la asociatie..

  -P.S.-Oricum aveam de gand sa-l schimb pe preotul Chelaru pentru ca se plangea lumea….

  …….

  -P.S-de ce va bagati in treaba bisericii pentru teren?

  Noi:”avand in vedere ca asociatia are o imagine buna la Grosseto,vrem sa inlesnim acordarea acestui teren pentru constructia unei biserici ortodoxe romane,nu sa-l luam in numele asociatiei.”

  -P.S.-NU, eu nu vreau sa am de-a face cu asociatiile pentru ca asociatiile au interesele lor,fiecare sa-si vada de treaba lor,biserica cu biserica,asociatiile cu treaba lor.

  Noi:”Da,dar scopul este de a ajuta oamenii,iar asociatiile fac asta din voluntariat,iar in final nu puteti categorisii toate asociatiile la fel,sunt asociatii, cum este HORA UNRII,care muncesc si au activitate acolo unde sunt”.

  In acel moment mi-a venit in minte scrisoare pe care P.S. a adresat-o Forumului de la Milano,dar si prezenta preotilor la Forum.In ce scop toate astea daca P.S.mi-a spus ca nu vrea sa colaboreze cu asociatiile? Replica pe care mi-a spus-o si in biserica aici la Grosseto, preotul Marian Valcu preot trimis de P.S.

  Deci.I-am spus ca ne vom ocupa noi sa-i gasim casa preotului cand va venii,ca ne vom ocupa cu aranjarea lui la Grosseto.Raspunsul din partea P.S. a FOST CATEGORIC:”LASATI IN SEAMA BISERICII TOTUL,NE VOM OCUPA NOI(episcopia) CU ARANJAREA PREOTULUI CAND VA VENI la GROSSETO,PENTRU CA ESTE MAI BINE ASA,ASOCIATIA SA-SI VADA DE TREBURILE EI,IAR BISERICA CU TREABA EI”.

  P.S. a promis ca de la 1 0ctombrie va trimite preot la Grosseto,un preot tanar,25 ani,de care ia placut in timpul examenului de la Bucuresti pentru venirea in Italia.

  Dar lucrurile au stat astfel.Cam pe 13-15 septembrie 2008(nu imi mai aduc precis aminte data) am primim telefon de la Episcopie prin care tot fratele Tudor ne aducea la cunostiinta ca de la 1 0ctombrie va venii preotul la Grosseto si…”SA VA OCUPATI DUMNEAVOASTRA CU GASIREA GASEI PENTRU PREOT SI CU ARANJAREA LUI”.Adica noi,Asociatia romana-italiana HORA UNIRII.Cum telefonul a fost primit de sotia mea,la aflarea vestii i-am telefonat imediat lui fratele Tudor pentru a-i cere lamuri in legatura cu aceata comunicare.Fratele Tudor mi-a confirmat vestea dar eu i-am amintit ca :”P.S. Siluan a spus ca se va ocupa Episcopia de tot,fara implicarea asociatiei”. Fratele Tudor mi-a spus ca:” P.S. s-a razgandit pentru ca a vazut ca suntem persoane serioase si ne roaga sa ne ocupam noi de preot”.

  Cuprinsi de bucuria vestii dar si preocupati de manifestarea dedicata primei anniversari a asociatiei care a durat 3 zile aici la Grosseto,am uitat sa-i spunem lui fratele Tudor ca noi pe 2 noiembrie plecam in concediu pentru 1 saptamana,in Austria.Astfel ca pana pe 1 octombrie am fost contactati telefonic de preotul Valcu iar apoi conversand si pe messenger,dandu-le sfaturi referitoare la venirea lor la Grosseto.Am avut grija sa luam audienta la primarul din Grosseto si la seful bisericii catolice din Grosseto(cu care avem relatii foarte bune) pe 1 octombrie 2008 la ora 16,00 si respectiv 16,30,pentru al prezenta pe preotul Valcu-lucru pe care trebuia sa-l faca P.S.

  Flamand am fost si Mi-ati dat sa mananc, insetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat;

  Pot sa spun ca aceste cuvinte din Sfanta Scriptura se potrivesc pentru ceea ce noi, toata familia Prundeanu, am facut pentru familia preotului Valcu.Si am facut-o din dragoste pentru Dumnezeu.

  Pe 30 septembrie 2008 in jur de ora 8,00 dimineata ma suna preotul Valcu si imi spune ca a ajuns la Grosseto.M-am dus si l-am luat de la intrarea in Grosseto si bineinteles ca l-am adus la noi acasa.Le-am comunicat ca pe 01 octombrie dupa-amiaza avem 2 intalniri iar din discutibile avute cu preotul acesta avea nevoie de cateva obiecte bisericesti de la P.S Siluan pentru a putea incepe sa slujeasca de duminica urmatoare.Cum masina lui era plina cu bagaje,am plecat toti 4 catre Massa Carrara,cu masina noastra,560 km,fara sa le cerem nici un euro, unde ne astepta P.S.Silua.Am rezolvat la Massa Carrara si hai fuga spre Grosseto unde aveam intalnire cu primaul si seful bisericii catolice din Grosseto.Am ajuns cu putina intarziere,am intrat la primar,apoi la seful bisericii catolice grossetane,l-am prezentat facandu-i o imagine buna fata de cei doi.Asta a fost pe 1 octombrie.

  Pe 2 0ctombrie noi am plecat in concediu lasandu-i pe preot si sotia lui in apartamentul nostru,lasandu-le toata casa la dispozitie cat si alt autovehicol,pentru 1 saptamana.

  Dupa intoarcerea noastra am inceput sa ne ocupam de familia preotului si voi reda pe scurt ceea ce am facut pentru preot:

  -L-am prezentat primarului;

  -L-amprezentat vescovului(seful bisericii catolice )din Grosseto;

  -am intervenit pe langa seful bisericii catolice pentru ai gasii un apartament,am reusit,plateste380 euro pe luna pentru un apartament nou restructurat,in centrul orasului, cu mobila aleasa de ei,intr-o zona unde chiria ajunge la 750 euro;

  -am vorbit cu o cunostiinta de-a noastra si ia facut contract de munca sotiei preotului pentru a se putea inscrie la medicul de familie si

  -i-am inscris la medicul de familiei;

  -le-am facut codice fiscal;

  -l-am ajutat sa-si faca rezidenta;

  -am fost cu ei la spital;

  -i-am ajutat sa-si faca declaratia de venit,pentru a fi scutiti de taxe;

  -l-am dus si l-am prezentat directorului televiziuniii locale;

  -l-am dus si l-am prezentat parohului bisericii din Manciano,localitate unde traiesc aproximativ 800 romani,pentru ai putea pune la dispozitie biserica catolica pentru a face slujbe ortodoxe,o data pe saptamana;

  -am fost cu preotul cu masina mea personala 2 sambete la Manciano , pentru a face slujbe, 180 km dus intors fara sa-i cer un euro;

  -a fost bolnav si sotia mea la vegheat si a avut grija de el,pentru ca sotia lui era in Romania;

  -l-am ajutat la strana,la biserica;

  -am ospitat pe preotul Valcu impreuna cu sotia sa timp de o luna(1 luna)si 10 zile fara sa plateasca:-mancare;

  -cazare;

  -curent electric;

  -apa;

  -gaze;

  -motorina;

  -internet;

  Si tot deranjul nostru de ai pune casa la dispozitie.Nu va spun ca facturile la gaz,curent si apa au venit dublate fata de alte perioade.

  In toata aceasta perioada nu a avut curiozitatea de a se interesa macar odata cu ce se ocupa Asociatia HORA UNIRII,unde are sediul asociatia sau sa devina membru al asociatiei, chiar daca noi primeam zilnic telefoane de la diversi cetateni romani spunandu-ne ca aveau diverse problem de munca cu copii, iar el auzea toate aceste discutii, spunandu-mi intr-o zi “la d-voastra parca este centrala telefonica” Nimic.O data a fost prezent pentru ca se intorceau de la spital unde fusesera impreuna cu sotia mea,bineinteles tot pentru ei.Pe timpul sederii cat au stat la noi le-am esplicat cum este viata in Italia,cum sunt oamenii si mai ales romanii,in ideea de a-i face mai usoara integrarea in noua viata pe care au inceput-o la Grosseto.Un preot din Romania chiar a intrebat daca a venit la asociatie,unde avem sediul,sa citeasca sau sa aprinda o candela.NU.

  Dupa ce s-au mutat la casa lor parintele a inceput sa fie putin c-am distant fata de noi.Am primit un telefon de la o membra din asociatie care ne intreba ce am facut cu pamantul pentru biserica,raspunzandu-i ca n u ne mai intereseaza,ca .P.S Siluan a spus ca se va ocupa dansul si de la acest telefon ne-am dat seama ca preotul ne vorbeste prin spate,ceea ce pentru noi nu era o rasplata si ne-am dus acasa la ei pentru a sta omeneste de vorba.Cerandu-i explicatii pentru comportamentul pe care il are fata de noi,atat ca persoane care l-au ajutat cat si ca reprezentanti ai asociatiei,asociatie care a inceput demersurile si le-a continuat pentru ca el sa fi aici preotul Valcu a spus:”Pe mine nu ma intereseaza asociatia si nici problemele pe care le au romanii.Eu vreau sa-mi vad decat de biserica si atat.Chiar si P.S.Siluan mi-a spus sa o las mai usor cu asociatia,ca este mai bine asa”.

  Va dati seama cand l-am auzit cum ne-am simtit?La numai o luna de la venirea la Grosseto el sa spuna asa ceva?Nu ne venea sa credem.

  Pe 30 noiembrie am sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei.Am facut afise,le-am impartit si in Grosseto cat si la biserica.Anuntat si in biserica despre aceasta zi importanta,sotia lui avand si afisul publicitar.NU A VENIT LA SARBATOAREA ROMANILOR SI A TARII NOASTRE, 1 DECEMBRIE. A preferat sa mearga la ”prieteni “decat sa fie cu romanii din comunitate ,motivand ca s-a simtit sotia rau.Minciuni,pentru ca cineva care a fost cu ei”s-a scapat” si ne-a spus unde au fost si cine a fost,iar preotul Valcu a caracterizat manifestarea de Ziua Romaniei spunand ca:ROMANII AU FOST LA “BAIRAM”!

  Pentru perioada sarbatorilor de iarna din decembrie 2008, am adus din Romania un grup de colindatori imbracati in capra si urs dupa traditiile romanesti si am fost primiti de primarul cat si de prefectul de Grosseto si am mers si la televiziune unde am facut spectacol. Cu o duminica inainte la biserica dupa terminarea Sfintei Liturghii,i-am spus ca asociatia a pregatit un program pentru sarbatori si sa-l facem impreuna.Raspunsul a fost acela-si:”EU NU VREU SA COLABOREZ CU ASOCIATIA,MI-AU MAI SPUS SI ALTI PREOTI SA NU AM TREABA CU ASOCIATIA CAT SI P.S.SILUAN”. Si asta mi-a spus-o in biserica. Noi am desfasurat programul de sarbatori,iar preotul impreuna cu alte 2 familii au facut un mic grup pentru biserica.CE INSEAMNA ASTA? DEZBINARE,DEZBINAREA UNEI COMUNITATI SI INCERCAREA OBTINERII RESPECTULUI PRIN FORTA FOLOSINDU-SE DE BISERICA SI DE DUMNEZEU.LA NOI LA ASOCIATIE CAND OAMENII SUNA SI INTREABA DE BISERICA SI DE PREOT LI SE DAU DETALII SI NUMARUL DE TELEFON AL PREOTULUI.DAR EL NICI ODATA NU A SPUS O VORBA DESPRE ASOCIATIE.Nu-i nimic.Dumnezeu e sus si nu doarme

  Nu a fost prezent nici pe 24 ianuarie 2009,de Ziua Unirii nici pe 7 martie 2009,de Ziua Femei!

  Mai mult,lumea era si este nemultumita pentru modul si comportamentul bizar al preotului cat priveste taina spovedaniei.Oamenii s-au plans ca sunt tinuti prea mult la spovedit chiar si 2 ore(punand in dificultate doamnele care lucreaza la fix ele avand timpul liber foarte limitat,)dar si in privinta intrebarilor pe care preotul le pune credinciosilor:Cum fac sex?…Daca face sex oral?..sau anal?.Nu este duminica sa nu certe oamenii.,Doamne iarta-ma, dar suntem pe vremea inchizitiei sa impui femeilor sa nu poarte cercei,margele,inele,sau sa se machieze chiar si atunci cand merg pe strada si nu sunt la biserica?Este posibil sa cheme credinciosii la el acasa pentru a le citii rugaciuni?Nu.Biserica este locul unde oamenii vin pentru ca preotul sa le citeasca rugaciuni si pentru a se spovedii.

  Nu se gandeste ca traieste pe spatele romanilor, ca bietul roman munceste din greu pentru banii pe care- i pune in Cutia Milei?A avut impresia ca totul cat am facut pentru el i se cuvenea,dar se inseala amarnic.

  Ceea ce vreau sa mai spun si voi incheia,este faptul ca nu am primit din partea P.S.Siluan nici o multumire pentru ce am facut si cum l-am aranjat pe preotul Marian Valcu.Problema este caci daca merge pe la autoritatile din Grosseto pentru a cere diverse favoruri personale,imaginea lui este legata de cea a asociatiei si acest lucru ce inseamna? Ca toti il asociaza cu asociatia pe care el nu o recunoaste ,dar avand interese personale acest lucru pentru preot este un avantaj.

  Din nou va cer iertare si va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile .

  Va doresc sa aveti parte de un PASTE bogat si sa-l petreceti in pace si liniste.

  Va urez multa sanatate dumneavoastra si familiilor dumneavoastra si tuturor romanilor de pretutindeni!

  HRISTOS A INVIAT

  PASTE FERICIT

  Cu mult respect

  Lorenzo Iulian Prundeanu

  Presedinte

  Asociatia romana-italiana HORA UNIRII

  Grosseto

  Italia

 3. mariana zice:

  INCREDIBIL DAR ADEVARAT.Si daca nu stii Lorenzo,afla ca nu esti singurul care a trecut prin ceea ce ai trecut tu personal si asociatia voastra,mai sunt cateva cazuri ca cel semnalat de tine.Dar este pacat ca nimeni nu si-a spus durerea pana acum,asa cum ai facut tu,poate ca ghiata a fost sparta si este cazul sa se spuna despre frica bisericii de a nu pierde in fata asociatiilor,pentru ca intradevar sunt asociatii,cum este Hora Unirii,care deservesc romanii,tuteleaza romanii,atat din punct de vedere social dar si cultural fara SA LE CEARA MACAR UN EURO.Doar cotizatia de membru si aceea cine o plateste bine cine nu,nu .In schimb in biserica biserica de la intrare pana la altar gasesti cel putin 3 cutii ale milei.Saraca biserica.Este cazul sa nu mai stam in umbra si sa fim tacuti.Nu trebuie sa ne mai fie frica de nimic,doar de Bunul Dumnezeu ,daca slujitorii Lui nu au.Gata cu aceasta tacere inutila,pentru ca noi suntem cei care umplem buzunarele bisericii si tinem preotii aici.Toate cele bune!

 4. adrian zice:

  hm…nu stiu de ce , insa am impresia ca il cunosc pe preot 😐

 5. NEPASAREA TA POATE DA NASTERE
  LA SI MAI MULTE ABUZURI!!!
  “….m-a pus tata sa-i s…………… , dupa aceasta ma trimitea sa ma spal pe dinti, in gura si pe maini”. “Faceam asta pina curgea ceva alb…”

  Este declaratia socanta a unei copile de doar opt ani si trei luni. De cand era la gradinita a fost supusa unor abuzuri sexuale de catre tatal sau. O poveste cutremuratoare care din nefericire este si povestea multor altor copii de aceiasi varsta. O poveste care sfideaza normalitatea si inocenta copilariei.
  Copila despre care va vorbim este internata acum intr-o sectie de neuropsihiatrie infantila, impreuna cu mama ei, iar cel care a abuzat-o, adica tatal este liber, acasa.
  Legislatia in astfel de cazuri este extrem de permisiva, iar consecintele ce decurg sunt dezastruoase pentru dezvoltarea normala a unui copil. Justitia, in astfel de cazuri, pune in balanta cuvantul copilei cu cel al tatalui si nu da prioritate interesului suprem al copilului, care ar trebui sa primeze.
  Semnati petitia online, sunt necesare 250 000 de semnaturi.
  http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
  Mai multe detalii gasiti pe http://www.terapiam.ro
  Va multumim!

 6. luisa zice:

  In primul rand cred ar trebui sa ne informati domnule Radiu ce a fost facut mai exact pentru a implica romanii in diferite proiecte…. sa va spun eu? nimic!!! ar fii multi, foarte multi interesati sa face ceva concret pentru comunitate… dar cu cine… cu dumneavoastra?, cu asociatiile romanesti, cu PIR? am scris de zeci de ori, am incercat sa contactez reprezentanti ai comunitatii romanesti… degeaba… nu ai cu cine… nici macar ziarul asta nu functioneaza cum trebuie, stirile se schimba odata la 2-3 saptamani… hai sa fim seriosi… nu e prima oara ca din partea dumneavostra sut exprimate critici atat de puternice si de nedrepte… iar eu ma intre… dar oare in fata munui gratar nu se pot discuta lucruri concrete, nu se pot lua hatarari? trebuie neaparat sa iesim in drum cu pancarte si urlete? Vorbiti despre un nationalism neinteles… poate pentru ca va este rusine ca sunteti roman… eu il inteleg… nu accept ca romani sa fie denigrati si considerati inferiori doar pentru ca pe pasaport scrie RO. ma consider mai buna dect multi italieni… DA, PENTRU CA SUNT, SI PROFESIONAL SI UMAN!!!! trebuie sa ii pup in fund? NU!!! trebuie sa respect legile italiei si sa incerc sa ma integrez? DA!!!!!
  Iar voi cei care va bateti cu pumnul in piept despre cate facti voi? Pana acum nu a-ti facut nimic in afara de a critica. A facut mai mult Raluca, fata prezenta la Annozero in martie decat voi cu asociatiile si ziarele voastre… sa va fie rusine!!!!!

 7. Andi Radiu zice:

  Stimata doamna/domnisoara, siteul si blogul pe care le criticati nu sunt proprietati publice si eu ca administrator nu sunt obligat sa dau socoteala nimanui…e dreptul meu de a ma comporta, scrie si critica cum vreau si pe cine vreau…pentru ca sunt opinii ale mele…dumneavoastra v-ati exprimat opiniile fara sa va declinati identitatea, in timp ce la mine datele de contact se pot gasi peste tot…nu va contest profesionalismul si nici latura umana…nu va inteleg insa ura si dispretul…eu nu am criticat doar ci am felicitat si am adus mereu in discutie actiuni pozitive ale romanilor din Italia sau despre personane cu care ne putem mandri..cititi cu atentie tot ce am scris pe Gazeta Romaneasca sau Evenimentul Zilei…cu siguranta faceti parte dintre persoanele mai putin informate…va dorescv lectura placuta incontinuare (apropo, am scris si despre Raluca in ambele publicatii..informati-va mai bine inainte de a arunca cu injurii)

 8. from japan zice:

  Cea mai buna persoana rea este un japonez pe pământ. Japonia a furat o companie de lume. De război a Japoniei secrete, pentru a avea succes în lume, „Japonia nu luptă”. Şmecherie a fost spus. Japonia şi-a păstrat spune la lume pentru a nu lupta împotriva spate. De ce sunt multe companii japoneze? Know-o. Din Japonia.

  Tu, te rog să-mi transmite că acest e-mail sosit. Atunci când există, nu este răspunsul care a sosit de la tine, cred că e-mail este blocat şi nu se ajunge la tine. Eu voi trimite un e-mail de mai multe ori, până când a lua raspuns de la tine. În cazul în care acest e-mail-mi ajunge la tine, te rog transmite un e-mail de la primirea de la mine. Am transmite acest e-mail la diverse ţări din lume 1000, pe de o zi. În ceea ce pentru tine de transmiterea unui mesaj de acest e-mail, vă rugăm să coopereze.

  Japonia a inventat arma de radio foarte primul din lume acum 60 de ani. Japonia şi SUA au atacat într-o armă de radio într-o taină şi nu au fost capabili să organizeze o societate în ţară străină. Japonia şi Statele Unite ale Americii a renunţat la o firmă străină, din cauza unei arme de radio. Japonia şi Statele Unite ale Americii a făcut Războiul secret (o crimă) într-o armă de radio-o sidedly în diverse ţări din lume. Şi Japonia şi Statele Unite ale Americii a devenit ţara industriale din lume primul loc. Japonia şi Statele Unite ale Americii au distrus economy.There străine este arma de radio în ţara de orice loc acum. Arma japonez de radio este neputincioasă. Ţara dvs. trebuie să se răzbuna pentru Japonia şi SUA în cazul în care compania este mai mare decât jumătate din Japonia şi din America este un lucru de ţara dumneavoastră. Toate companiile japoneze şi americane sunt lucruri din diverse ţări din lume. Lumea trebuie să se răzbuna pentru Japonia şi SUA până la o companie dispare din Japonia şi SUA mai poţi ierta război lung secrete care Japonia şi Statele Unite ale Americii a folosit o armă de radio pentru? Ea nu are nevoie de arme să se prăbuşească în Japonia şi Statele Unite ale Americii nu se cumpara un produs şi o maşină (Toyota / Nissan / Honda / Suzuki / Mitsubishi / Matuda / Subaru / Ford / GM / USAcar) / / / Electricitate (National / Matsushita / Hitachi / SANYO / NEC / Sony / PIONIEER / SHARP / Victor / altele) produsă în Japonia şi Statele Unite ale Americii! Dacă aţi invata toate naţiunile dumneavoastră în e-mail şi telefon şi altele, Japonia şi SUA intră prin toate mijloacele. Iar companiile de creştere ţara dumneavoastră.

  În cazul în care SUA frunze Japonia, industria asiatice este distrus de război, precum şi prospers lumea industriei. Japonia şi Statele Unite ale Americii a continuat extermina o societate şi de peşte din ţara lumii şi a făcut sărăciei în lume. Japonia şi SUA pot demite pescăreşti, până la o societate şi de peşti din ţara lumii devin abundente, şi nu cumpăra de marfuri industriale din Japonia şi compania americană! Peşte face o excursie în lume, de asemenea.

  Declaraţia nucleul american de eliminare este de stratagemă pentru a scăpa de această activitate meu. Ţara lume este desuetudine, cu o armă de colaps în SUA şi Japonia. Acesta este planul de faptul că SUA înşeală lumea de la acest lucru. Lume lovituri de radio de arme cu o bombă nucleară într-un nucleu cabinet.USA este de a scăpa de acest lucru. Statele Unite ale Americii distrus un peşte şi o companie din lume şi a făcut sărăciei în lume. Este stratagemă care scapă SUA de la acest lucru. SUA declară de eliminare nucleul şi reaminteşte în lume cu o ţară bună. Acest lucru crede că SUA pot induce în eroare atac de cruzime pentru lume convenţionale pe care SUA a făcut. Trimite SUA din Japonia devreme. În cazul în care lumea o face ea, lumea devine bogat. Un val electrice a atacat în lume într-un secret, şi SUA făcut sărăcia în lume pentru o lungă perioadă de timp. Lumea trebuie să se răzbuna pentru SUA trebuie să existe o. Lumea nu cumpără un produs american! Veţi lăsa acest coopera cu lumea cu un e-mail / fax / news. Deşi lumea se prăbuşeşte în SUA, lumea este desuetudine, cu o armă. Nu cumpara un produs american!

  Oricum, trebuie să se răzbuna împotriva Japoniei si SUA pana acesta este ea în cadrul companiei de ţara dumneavoastră în Japonia şi compania americană care a primit de război secret.

  Please translate this email into your national language, and let You show all nations of your country it and cooperate. If possible in the foreign country of the email please cooperate.
  In the Japanese Government, the email to the foreign country is blocked to hide a Japanese evil deed. I establish free mail (yahoo / goo / excite / infoseek / hot), and the email to the foreign country is prevented with several times. Please send this email to an address below from your country.
  Traducción de la web : http://translate.google.co.jp/translate_t#
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  English––––––––
  The best bad person is a Japanese on the earth. Japan stole a world company. Japan’s secret war in order to be successful in the world, „Japan does not fight”. Trick has been saying. Japan has kept saying to the world for not fighting back. Why are many Japanese companies? Know it.
  From Japan.

  You please transmit to me that this email arrived. When there is not the reply which arrived from you, I think that the email is blocked and does not reach you. I will send an e-mail several times until get reply from you.

  If my this email reaches you, you please transmit an email of the receipt to me.
  I transmit this email to the various countries in the world 1,000 on one day. As for you of the transmission of a message of this email please cooperate.

  Japan invented the radio weapon very first in the world 60 years ago. Japan and U.S.A. attacked it in a radio weapon in a secret and were not able to organize a company in the foreign country. Japan and U.S.A. gave up a foreign firm because of a radio weapon. Japan and U.S.A. did secret war (a crime) in a radio weapon one-sidedly in the various countries in the world. And Japan and U.S.A. became the industrial country of the first place world. Japan and U.S.A. destroyed foreign economy.There is the radio weapon in country of any place now. The Japanese radio weapon is powerless. Your country must retaliate for Japan and U.S.A. The company where is higher than Japanese and american half is a thing of your country. All the Japanese and American companies are things of various countries in the world. The world must retaliate for Japan and U.S.A. till a company disappears from Japan and U.S.A. May you forgive the long secret war that Japan and U.S.A. used a radio weapon for? It does not need the weapon to collapse in Japan and U.S.A. Do not buy a product and a car (Toyota / Nissan / Honda / Suzuki / Mitsubishi / Matuda / Subaru / Ford / GM / U.S.A.car) /// Electricity(National / Matsushita / Hitachi / SANYO / NEC / Sony / PIONIEER / SHARP / Victor / others)produced in Japan and U.S.A.! If you teach all your nations it in email and telephone and others, Japan and U.S.A. fall by all means. And the companies of your country increase.
  If U.S.A. leaves Japan, the Asian industry is destroyed by war, and the world industry prospers.
  Japan and U.S.A. continued exterminating a company and the fish of the world country and made the world poverty. Japan and U.S.A. can dismiss fishery till a company and the fish of the world country become abundant, and do not buy the industrial goods of Japan and American company! The fish makes an excursion in the world, too.

  The American nucleus disposal declaration is stratagem to escape from my this activity. The world country is disuse with a weapon to collapse in U.S.A. and Japan. It is the plan that U.S.A. deceives the world from this thing. The world radio weapon blows up a nuclear bomb in a nucleus cabinet.U.S.A. is to escape from this thing.  U.S.A. destroyed a fish and a company from the world and made the world poverty. It is the stratagem that U.S.A. escapes from this thing. U.S.A. declares the nucleus disposal and reminds the world with a good country. This thing thinks that U.S.A. can deceive cruel attack to the conventional world that U.S.A. did. Send U.S.A. out of Japan early. If the world does so it, the world becomes rich. An electric wave attacked the world in a secret, and U.S.A. made the world poverty for a long time. The world must retaliate for U.S.A. there must be it. The world do not buy an American product! You will let this cooperate with the world with an email / fax / news. Though the world collapses in U.S.A., the world is disuse with a weapon. Do not buy an American product!

  Anyway, you must retaliate against Japan and U.S.A. till it is it in the company of your country in Japan and the American company which got by secret war.

  Please translate this email into your national language, and let You show all nations of your country it and cooperate. If possible in the foreign country of the email please cooperate.
  In the Japanese Government, the email to the foreign country is blocked to hide a Japanese evil deed. I establish free mail (yahoo / goo / excite / infoseek / hot), and the email to the foreign country is prevented with several times. Please send this email to an address below from your country.
  Traducción de la web : http://translate.google.co.jp/translate_t#
  marlo@aa.washington.edu, wanda@aa.washington.edu, deidre@aa.washington.edu, bruckner@aa.washington.edu, lcatlett@aa.washington.edu, wanda@aa.washington.edu, webmaster@aa.washington.edu , infoctr@eia.doe.gov , wmaster@eia.doe.gov , Nightly@NBC.com, Today@NBCUNI.com, Dateline@NBCUNI.com, countdown@msnbc.com, ed.msnbc@nbcuni.com, public@afas.ro , safa@afas.ro , office@claus.ro, contact@marktwainschool.ro, asistenta@rohost.com, sc12@satmar.ro, office.cta@spectrum.ro, info@artizanal.ro, adminro@salva.ro, info@mncharterschools.org, office.ductil@airliquide.com, liviu.capornita@airliquide.com, horia.baraian@airliquide.com, iulian.hanganu@airliquide.com , elena.bordei@airliquide.com , office@plasmaserv.ro, france@arotechnologies.com , poland@ceeindustrial.com, office@parweld.ro , info@comunicatedepresa.ro , administrator@weld.ro, tehnic@weld.ro, calitate@weld.ro, financiar@weld.ro, aprovizionare@weld.ro, aprovizionare@weld.ro, avco@avco.ro , contact@documentareonline.com , info@comunicatedepresa.ro, office@servicii-protectiamuncii.ro , post@japansksalg.dk , vanzari@utilaje-scule.com , ingtrust98@yahoo.com, office@utilaje.net, office@infomarksrl.ro, infomark@rdslink.ro, infomark@infomarksrl.ro, sorinvladoiu55@yahoo.fr, info@betoniere.ro , info@ptcinchirieriutilaje.ro, info@utilaje.de , info@vandcamionutilaj.ro, contact@vandcamionutilaj.ro, office@tehnofrig.ro, sales@tehnofrig.ro, market@tehnofrig.ro , office@davo.ro, office@electromatic-automatizari.ro, office@multigrafica.ro, office@netwiz.ro , office@altdepozit.ro, comenzi@altdepozit.ro , altdepozit@gmail.com, office@panificatia.ro , office@genco93.ro , contact@alfastartm.ro, suport@vandcamionutilaj.ro, monica.neamtu@dumatrucks.ro, milena.ilie@dumatrucks.ro, viorel.gogosoiu@dumatrucks.ro, lucian.dumitrescu@dumatrucks.ro, dan.sapunaru@dumatrucks.ro, adrian.muresan@dumatrucks.ro, teofil.andreicut@dumatrucks.ro, ciprian.aron@dumatrucks.ro, eurocredite@gmail.com, infoito@ito-germany.de, office@apis.ro, sales@apis.ro, office@matcraiova.ro, vanzari@matcraiova.ro, proiectare@matcraiova.ro, export@matcraiova.ro, marketing@matcraiova.ro, info@kewego.com, webmaster@countomat.com, office@robcon.ro, office@metexgrup.ro, office@technoelectric.ro, office@headoffice.ro, info@grand.bg, support@hostway.ro, billing@hostway.ro , sales@hostway.ro , agromic@dataplan.ro , taxi@taxi.itbox.ro, headoffice@europeancatering.eu , jvlaarhoven@europeancatering.eu, awatts@europeancatering.eu, rhartmann@europeancatering.eu, headoffice@europeancatering.eu, szweers@europeancatering.eu, raluca@starprint.ro, sales@starprint.ro, webmaster@web-starprint.ro, cosmin.aionita@xpc.ro, cristian.moldoveanu@xpc.ro, cristina.savu@xpc.ro, alina.piper@xpc.ro, redactia@xtrempc.ro, abonamente@financiarul.com, marketing@financiarul.com, enviro.asist@dnt.ro, office@naveli.ro, naveli.construct@yahoo.com, rosc@salvaticopiii.ro, ciprian.slincu@profitromania.ro, florin.slincu@profitromania.ro, eugen@msp.ro, office@profitromania.ro, kt.office@ka-te.ro, cursuri@theecho.ro, traduceri@theecho.ro, info@learnromanian.ro , support@hostway.ro, billing@hostway.ro,

 9. Lorenzo zice:

  Bine v-am gasit dragi prieteni,

  Imi pare rau si cer scuze celor care mi-au scris,pentru lipsa din mediul asociativ romanesc,dar stiti si voi cum este cu timpul care trebuie impartit in mai multe parti:servici,familie,asociatie,sedinte,pregatirea unei activitati sau manifestatii si in final timpul liber din care nu ramane mare lucru.Tocmai de aceea am sa va prezint un eveniment foarte important pentru Asociatia romana-italiana HORA UNIRII,din Grosseto.
  Desfasurat in zilele 18-19-20 septembrie 2009,cu ocazia implinirii a doi ani de la infiintarea asociatiei,evenimentul intitulat “Italia multietnica.Zilele Comunitatii romane,integritate si convietuire cu Comunitatea grossetana”,a fost un raspuns la activitatea asociatiei depusa de la infiintare si pana in prezent in folosul Comunitatii romane din Grosseto si nu numai dar si pentru schimbarea imaginii romanilor si a Romaniei in Italia,evenimentul fiind transmis pe satelit prin intermediul televiziunii Teletirreno.

  Evenimentul socio-cultural s-a bucurat de participarea autoritatilor romane din Romania dar si a celor din Italia.Astfel ,la Grosseto au fost prezenti domnul senator Viorel Badea senator pentru romanii in Europa si Asia,doamna Natalia Intontero,Secretar de Stat la Ministerul de Externe,domnul Dan Stoenescu,Seful Directiei pentru Originarii din Romania din cadrul D.R.R.P. din Ministerul de Externe,domnul Gheorghe Milosan consul la Consulatul General al Romaniei de la Bologna si TVR International reprezentata de reportera Cristina Moisoiu si operatorul Cristi Ilea.

  La sarbatorirea acestui eveniment am invitat si anul acesta un ansamblu de muzica si dansuri populare din Romania, bucurandu-ne de participarea Ansamblului “Romanasul” din Albesti,judetul Mures care a fost prezent cu 40 persoane si al Grupului folcloric italian”La città di Palagianello”din Taranto,regiunea Puglia,care a participat cu 20 persoane.
  Evenimentul a inceput vineri 18 septembrie la ora 10,00 cu intalnirea de la Palatul prefecturii din Grosseto,unde delegatia romana a fost primita de prefectul din Grosseto,domnul dr.Giuseppe Linardi,de comandandul regional de carabinieri,de comandantul Garzii de Finante,de vice-chestorul din Grosseto ,de alte personalitati oficiale grossetane.Dezbaterile din cadrul intalnirii au avut diverse teme privind problemele cu care se confrunta romanii din judetul Grosseto,disponibilitatea Prefecturii Grosseto si a autoritatilor romane la problemele Comunitatii romane,cat si dezvoltarea si intarirea legaturilor dintre autoritatile romane si autoritatile italiene grossetane.Toate acestea s-au desfasurat intr-un ambient cald si prietenesc,mai ales ca toti membrii delegatiei romane au vorbit in limba italiana,impresionand in mod pozitiv pe gazde.Intalnirea s-a terminat cu oferirea de catre Asociatia HORA UNIRII a unei plachete in onoarea prefectului din Grosseto si schimbul reciproc intre mebrii delegatiei oficiale romane si prefect de brosuri si carti despre Romania si respectiv despre Grosseto.
  Dupa intalnirea de la prefectura delegatia romana s-a indreptat catre Palatul judetean unde am fost intampinati de presedintele judetului,Leonardo Marras.Si aici ca si in prefectura,intalnirea s-a desfasurat la un inalt nivel,ambele parti fiind deschise pentru o mai buna colaborare , intalnirea incheindu-se cu acela-si schimb de brosuri si carti intre cele doua parti cat si cu oferirea unei plachete presedintelui Leonardo Marras din partea Asociatiei HORA UNIRII.
  Ultima intalnire ,inainte de Conferinta de presa a avut loc cu primarul orasului Grosseto,Emilio Bonifazi.Si aici aceea-si atmosfera calda si prieteneasca,aceea-si disponibilitate atat din partea romana cat si din partea italiana,de a intari si dezvolta relatiile dintre cele doua parti,implicit cu Asociatia romana-italiana HORA UNIRII si aici intalnirea incheindu-se cu schimbul intre cele doua parti de brosuri si materiale despre cele doua tari si oferirea unei plachete de catre Asociatia HORA UNIRII,primarului Emilio Bonifazi.
  Conferinta de presa a marcat inceputul si deschiderea”Zilelor Comunitatii romane din Grosseto”.Desfasurata in Sala de Consiliu a Primariei Grosseto,care s-a dovedit neincapatoare chiar daca are 100 de locuri pe scaune si alte zeci in picioare,unde au participat si cele doua grupuri folclorice inbracate in costume tradizionale,Conferinta de presa s-a bucurat de participarea ziarelor si televiziunilor locale,a autoritatilor locale in frunte cu primul cetatean al orasului,a delegatiei romane,a altor persoane din institutiile publice grossetane cat si prin prezenta unor asociatii care isi desfasoara activitatea in judetul Grosseto.Atmosfera calda,de sarbatoare si prietenie,cuvinte frumoase la adresa Asociatiei romane –italiene HORA UNIRII atat din partea autoritatilor grossetane cat si din partea autoritatilor romane.Si aici,Asociatia HORA UNIRII a inmanat plachete de participare membrilor delegatiei oficiale romane,celor doua grupuri folclorice,roman si italian cat si unor sponsori care si-au adus contributul la buna desfasurarea a ceea ce s-a dovedit a fi inceputul unui Festival International de Folclor la Grosseto.
  Dupa Conferinta de presa,masa de pranz in cinstea delegatiei oficiale romane la Centrul de Congrese Principina,unde intr-o atmosfera prieteneasca,oficialii romani si cei italieni s-au intretinut pe durata a doua ore.
  Dupa masa de pranz la ora 16,oo a avut loc pe platoul televiziunii Teletirreno,intalnirea membrilor delegatiei oficiale romane si a autoritatilor locale reprezentate de consilierul cu probleme internazionale ale tinerilor din cadrul Consiliului local,Simone Ferretti,de consilierul judetean cu probleme de cultura Cinzia Tacconi,cu membrii Comunitatii romane din judetul Grosseto.Dezbaterile din cadrul acestei intalniri televizate au fost foarte aprinse membrii Comunitaii romane punand intrebari iar oaspetii emisiunii,delegatia romana si reprezentantii autoritari locale ,raspunzand.O intalnire care cu siguranta a schimbat mult atat mentalitatea romanilor care traiesc in Italia cat si a italienilor fata de romanii din Grosseto,din Italia cat si din Romania.
  Manifestatiile s-au desfasurat pe durata a trei zile cu spectacole in localitatile:Grosseto,Riva del Sole,Scansano,Capalbio Scalo si Marina di Grosseto.
  Spectacole cu care ambele grupuri,roman si italian, au aratat frumusetea dansurilor si a cantecelor populare,spectacole care au fost si de trei ori pe zi.Copiii nostrii au aratat si de aceasta data nivelul ridicat al pregatirii profesionle a miscarii artistice din Romania,au fost copii cuminti,respectosi,curati si frumosi,care nu si-au putut abtine o lacrima in ziua cand au trebuit sa se imbarce in autocar si sa se intoarca in minunata noastra tara,ROMANIA.Cinste parintilor acestor copii,profesorilor scolilor si liceelor unde invata,instructorilor de dans Zaharie si Lazar Stroian .
  La fiecare spectacol romanii cat si italienii au fost primiti cu caldura si aplauze,iar in momentul cand intrau pe scena artistii dansatori romani,care erau copii cu varsta de la 10 la 20 ani, iar cantecele populare romanesti se faceau auzite,din ochii romanilor prezenti curgeau lacrimi de bucurie cat si de tristete la gandul celor pe care i-au lasat acasa,in Romania.
  Cu mult respect,multumindu-va pentru rabdare,
  Lorenzo Iulian Prundeanu
  Presedinte
  Asociatia romana-italiana
  HORA UNIRII
  Grosseto
  Italia
  0039-3202342791

 10. Cristi zice:

  Buna ziua.
  Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web http://www.edelbeta.ro.

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu – Web design
  url – http://www.nidweb.ro

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

 11. mihai zice:

  Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 12. Iulian zice:

  Pentru „luisa”.
  Avand in vedere faptul ca nu te cunosc personal si nu cred ca voi avea intentia de a te cunoaste nu am sa ma adresez cu doamna sau domnisoara asa cum a facut Andy,ci am sa-ti spun „Mai cucuoana” ca se vede ca ai aere de fata rasfatata care a avut totul la picioare,nu stiu de cand esti in Italia si cum ai ajuns pe acolo,dar se vede ca esti o individualista care nu vrea sa se implice in problemele romanilor de acolo.Se vede din atitudinea ta ca te intereseaza doar sa-ti fie tie bine,esti invidioasa pe cei care vor sa faca ceva pentru romanii din strainatate,pentru a schimba mentaliatea italienilor care o au pentru romani dar si pentru Romania.Sunt asociatii in toata lumea care ajuta romanii acolo unde sunt.Dar asa cum am spus esti invidioasa,egoista si geloasa pe ceea ce fac alti romanii.Atitudini si reactii ca ale tale le au „fetitele”care nu au reusit in Romania si vin in strainatate,in cazul tau Italia,oferindu-si serviciile de asistenta juridica,financiara sau alte servicii bietilor romani si nu vreti sa colaborati cu asociatiile care sunt bine cladite si structurate pentru ca voi cautati doar castigul si interesul personal,pe cand ele,bietele asociatii sunt de voluntariat si non profit,dedicandu-si si punandu-si la dispozitie timpul lor liber.
  „luisa”daca tot traiesti in Italia invata macar ceva din democratia acestei tari,privind si problemelòe sociale ale oamenilor.Inscriete si tu intr-o asociatie daca este acolo unde stai .Daca nu este infiinteza tu o asociatie si dupa ce asociatia va incepe sa functioneze si vei cunoaste toate probleme unei comunitatio sau probleme ale asociatiei de a realiza o manifestatie sau o activitate,atunci mai stam de vorba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s