Patetic, nu?…păi nu trebuie să fiu în pas cu moda!?

cioaba2Patetism nemăsurat…exact. E vorba despre avocatul Fabio Galiani care trimite mailuri peste mailuri prin care  recomandă neparticiparea la forumul de la Milano, organizat pentru zilele de 23-24 mai. Eu sincer credeam că i s-a şi făcut parastasul după decesul inevitabil , la mai mult de două luni de la anunţarea mult trâmbiţatei şi ameninţătoarei intrări în greva foamei. Deci s-a pus pe mâncat…nu a murit. Asta e!!!…m-am obişnuit cu veştile mai puţin bune. Pe de altă parte, mulţi se plâng şi de excesiva transmitere a invitaţiei pentru forum dar există scuza că mai multe persoane participă la difuzarea informaţiei şi probabil (de fapt mai mult ca sigur) pe listele respective, o persoană poate figura în toate. Mulţi regretă că nu pot fi prezenţi la forum, alţii găsesc tot felul de explicaţii mai mult s-au mai puţin logice pentru neprezentare sau refuz, altora le-au ieşit bube pe fund de invidie că nu au reuşit să facă ceva asemănător iar alţii îşi exprimă dezgustul şi dezaprobarea. E ceva firesc pentru orice activitate organizată de românii din Italia…dacă ar fi un consens general m-aş preocupa. Eu voi participa, voi lua chiar cuvântul, voi face propuneri, voi prezenta persoane deosebite şi de ce nu, voi încerca să mă simt bine în compania românilor prezenţi…să-mi fie de bine!!!

PS…una dintre propuneri va fi pentru susţinerea regelui Cioabă la preşedinţia României sau  ca lider al românilor din Italia…că tot ne fac toţi ţigani…patetic nu?…păi nu trebuie să fiu în pas cu moda!?

Reclame

Despre Camelia Radiu

una romena in Italia
Acest articol a fost publicat în Doamne ferește și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Patetic, nu?…păi nu trebuie să fiu în pas cu moda!?

 1. Dutu Mihai zice:

  Nene, eu ţi-am oferit o explicaţie mai mult decât logică prin care mi-am justificat neparticiparea. Nu cred că din partea unei asociaţii trebuie să participe mai mulţi membri. De ce am veni 5-6 persoane de la aceeaşi asociaţie? Doar pt că e totul moca? Eşti chiar culmea. Va fi prezent preşedintele asociaţiei din care fac parte. E mai mult decât de ajuns. Trebuia să fiu şi eu moţ? Legat de invidie, las-o-n sânge (deşi nu am perceput şi asta ca pe un atac personal, e doar o opinie) : e a 2-a ediţie. Din prima ediţie nu s-a realizat NIMIC. Vreau să văd rezultate după cea de-a 2-a. Asta contează. Şuste mari se pot organiza peste tot. Şi la Udine, deschiderea asociaţiei Europa a fost superbă şi greu de egalat de alte asociaţii. Cu asta ar fi trebuit să ne mulţumim şi să tragem cortina liniştiţi. Eu zic să vii cu ştiri proaspete de acolo şi să tragi concluzii despre utilitatea forumului abia după vreo 2 săptămâni.

 2. Andi Radiu zice:

  Mihai, pe cuvantul meu ca nici nu m-am gandit la tine cand am scris cele de mai sus…scuze pentru eventuale insinuari…iti garantez ca nicio aluzie la tine…parol!!!

 3. Dutu Mihai zice:

  Ok, atunci. Oricum, lasă explicaţia mea, aşa cum este, să nu cumva să se trezească vreun ciumpalac că m-am dat lovit şi n-am participat la şezătoare.

 4. Andi Radiu zice:

  🙂 🙂 🙂
  evident ca voi scrie impresiile mele de la forum…sincere…poate vor fi si putin subiective daca va iesi bine, ca stii cum e…important e ca dupa forumul asta sa se concretizeze ceva…ca pacat de banisorii cheltuiti si de energia consumata pentru organizare.

 5. Alina Harja zice:

  Andy, te inteleg perfect.
  Si eu vorbesc extraordinar de bine despre initiativele in care sunt protagonista.
  Singura diferenta e ca eu le aleg. Atata tot.
  Oricum: poti inregistra cumva interventiile tale? S-ar putea sa fie singurele care sa ma intereseze.
  Drum bun.

 6. Andi Radiu zice:

  eu protagonist nu doresc sa fiu…mi s-a propus sa iau cuvantul la rolul mass media in viata comunitatii…voi incerca evident sa nu spun aberatii …una dintre propuneri am prezentat-o mai sus 🙂 🙂 🙂
  …multumesc pentru aprecierile la adresa mea…sunt convins ca nu ma crezi dar eu totusi iti marturisesc ca imi pare rau ca nu ne intalnim…am fi clarificat multe lucruri…dupa cum ii spuneam si lui Mihai (Dutu) eu imi permit sa fiu un fraier optimist.
  o zi buna si tie!

 7. Madre Tereza zice:

  Andy ,nu crezi ca te cam grabesti ? iti inteleg entuziasmul dar ,nu e prea devreme ? mai vorbim dupa cateva luni
  aaaaa, si nu uita sa ne anunti cum ramane cu candidatura regelui ,ca despre rolul mass mediei ,se vede ….suntem tot ca la-nceput …………

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s