Precizări şi adăugiri

Primesc pe mail tot felul de atenţionări, înjurături şi precizări despre Lavinia Năstase, despre care am scris aici şi aici…precizez că tot ce am scris despre „dumneaei” este rezultatul unor articole din presă…fotografia de aici era pe siteul specificat dar din nu ştiu ce motive, a fost schimbată…se pare că li s-a făcut frică ziariştilor de le Piteşti…eu o voi lăsa din coerenţă şi corectitudine faţă de cititorii blogului meu…pentru a multiplica informaţiile despre duduie, voi posta înafara comentariilor din presă sau fotografii deochiate şi un video în care o puteţi admira pentru lipsa bâlbelor şi a declaraţiilor de tipul  „fondatoare de partide”…vizionare plăcută!…sper ca măcar video ăsta să nu-l scoată careva şi de pe youtube!

Reclame

Despre Camelia Radiu

una romena in Italia
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Precizări şi adăugiri

 1. givan zice:

  ,,, se pare ca este fata cartierului ,,,

 2. costel zice:

  Să ne amintim însă câte ceva despre trecutul politic al Laviniei Năstase care creionează, din nefericire, o nehotărâre a tinerei candidate în ceea ce priveşte opţiunile în acest domeniu. Prin urmare, aşa după cum ştie toată lumea, aceasta s-a lansat în Partidul Naţional Liberal de unde a plecat însă, hai să nu spunem chiar cu coada între picioare, după un mare scandal generat în interiorul organizaţiei. Se spune că la bază au stat câteva dezvăluiri făcute în presa locală cu privire la faptul că fetele care îşi doreau să ajungă vedete în modeling prin agenţia Laviniei, erau obligate să se prostitueze. Sunt voci însă care susţin ipoteza că cel mai mult, în suspendartea acesteia din Partidul Liberal, a contat neînţelegerea ei cu preşedintele Adrian Miuţescu care de mult o aştepta la cotitură.

  http://www.ziarobiectiv.ro/administratie/lavinia-nastase-vrea-sa-fie-sefa-peste-cultura-argeseana.html

  Supranumită Moartea-n colanţi , :-)))))) Lavinia Năstase a ajuns în Guvern, după cum ne informează un cotidian argeşean. Cică domnişoara asta bătrână este acum vicepreşedinta PDL Roma şi, în această calitate, a fost numită consilier al ministrului Culturii şi Cultelor, urmând să se ocupe de situaţia bibliotecilor publice.

  Desigur, toată lumea din Piteşti ştie că Lavinia Năstase n-a citit decât reviste de fiţe, cu toate astea iat-o luând asupra-şi situaţia bibliotecilor.

  Aproape că nici nu l-am învinovăţi pe ministrul Paleologu că a procedat la o asemenea numire, fiindcă gagica în cauză e capabilă să se dea titrată, să facă pe intelectuala, numai ochiul format al unui psihiatru putând observa agitaţia psihomotorie şi gravele probleme pitiatice ale noii consiliere guvernamentale.

  Mergând pe principiul „prost să fii, tupeu să ai”, Lavinia Năstase a ajuns să ne guverneze, ceea ce nu ne poate provoca decât o grimasă de vomă.

 3. Andi Radiu zice:

  bravo Costele!!!…multumesc pentru aceste informatii, mai ales pentru faptul ca am primit injuraturi si amenintari pe mail, persoanele respective incercand sa spuna ca ceea ce scriu sau postez e inventat…sper ca acum se vor calma…oricum mi se rupea de ei! 🙂

 4. Madre Tereza zice:

  e si cantareata ? la ce instrument ? Andy,nu inteleg de ce ti-e teama sa pui nume ….cine te ameninta ? uite ,in tara ,lume stie cam ce poama e ; iar din filmulet ,inteleg ca duduia e familiarizata cu termenii „profesionali ”

  „Fosta cântăreaţă, Lavinia Năstase se află în aceste zile la Roma, unde ea studiază ştiinţele politice. Acesta este şi motivul pentru care Lavinia face naveta în Capitala Italiei. Supărată că românii aflaţi pentru moment în această ţară nu pot vota decât acasă în România, ea se va grăbi să îşi încheie sejurul la Roma, duminică. Ea speră să ajungă în timp util, pentru a-şi putea exprima opţiunea politică. În prezent Lavinia realizează o emisiune la Piteşti, oraşul ei de baştină, care se numeşte „Extemporal la monden”. M.M.”

  http://www.atac-online.ro/28-11-2008/Lavinia-Nastase-vine-de-la-Roma-sa-voteze-in-Romania.html

 5. Madre Tereza zice:

  iote-ici persoana ieczacta care sa reprezinte cultura …. poate cultura porumbului…a stiuletilor :

  Culmea intelectualităţii! – Intenţia fostei cântăreţe este susţinută de PD-L Roma, dar nu şi de PD-L Argeş

  Laviniei Năstase nu i-a plăcut niciodată să stea în anonimat. De mică a avut „ambâţ”. A început, mai întâi cu muzica, un domeniu în care, din păcate, nu a reuşit să stea prea mult. Parcă mai ieri umbla pe la ziarele locale pentru a fi băgată în seamă la rubricuţele mondene! În fine, fuse şi se duse, vorba aceea, motiv pentru care Lavi s-a reorentiat spre o carieră în modeling. Să nu înţelegeţi însă că ea era cea care poza, ci mai multe puştoaice cărora le promitea că prin agenţia ei, proprie şi personală, vor face carieră. Dar ambiţioasa noastră nu s-a mulţumit cu atât şi a intrat în politică. E, şi acum e acum! Ultima bombă în materie de informaţie – Lavinia vrea să devină ditamai directoarea la Direcţia de Cultură.

  Lavinia versus politica argeşeană

  O să spuneţi că „a înnebunit lupul”! Nu, e perfect sănătos, numai că are aspiraţii înalte. Cel puţin aşa circulă zvonul prin oraş… Revenind, se aude prin cercuri restrânse că Lavinia noastră vrea „să-i dea la gioale” tânărului pedelist propus ca şef pentru Direcţia de Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Argeş, ca să înşirăm toată titulatura. Mai exact, Lavinia vrea postul pentru ea, duelându-se în numele funcţiei de preşedinte al filialei PD-L Roma, pe care o deţine de ceva timp. Cu alte cuvinte, tocmai ea, culturalizată prin Italia şi care stăpâneşte cu ochii închişi teoria esteticului şi tot ceea ce ţine de creativitate în domeniul modelingului, să fie dată la o parte de un mic politician de provincie care nu o depăşeşte cu prea multe studii, decât poate cu masterul şi doctoratul? Să fim serioşi… Păi ce, se compară Roma cu Piteştiul?

  Ameninţări la centru

  După ce şi-a etalat talentele în faţa cui a făcut împărţeala pe funcţii, se aude că Lavinia s-a lovit de un refuz categoric în ceea ce priveşte aspiraţiile pe care le nutrea, motiv pentru care a ameninţat că va merge la Bucureşti, adică la conducerea centrală a partidului şi va face scandal. Din păcate, nici aşa nu a ţinut, iar Lavi a rămas acum în aşteptare, pentru a vedea ce se întâmplă. Vorba aia: şi-a dat el, Dragnea, demisia de la Ministerul de Interne, aşa că de ce nu ar renunţa şi Nicolescu la o prăpădită de funcţie!

  Remember politic for Lavinia

  Să ne amintim însă câte ceva despre trecutul politic al Laviniei Năstase care creionează, din nefericire, o nehotărâre a tinerei candidate în ceea ce priveşte opţiunile în acest domeniu. Prin urmare, aşa după cum ştie toată lumea, aceasta s-a lansat în Partidul Naţional Liberal de unde a plecat însă, hai să nu spunem chiar cu coada între picioare, după un mare scandal generat în interiorul organizaţiei. Se spune că la bază au stat câteva dezvăluiri făcute în presa locală cu privire la faptul că fetele care îşi doreau să ajungă vedete în modeling prin agenţia Laviniei, erau obligate să se prostitueze. Sunt voci însă care susţin ipoteza că cel mai mult, în suspendartea acesteia din Partidul Liberal, a contat neînţelegerea ei cu preşedintele Adrian Miuţescu care de mult o aştepta la cotitură. În fine, după plecarea de aici, Lavinia nu s-a lăsat şi s-a înscris în partidul lui Becali, unde nu a rezistat prea mult datorită unei disensiuni avute cu un membru marcant al PNG-CD, anume Valentin Şuvar. Dar fata noastră nu s-a descurajat nici de data aceasta şi s-a dus apoi la PNŢCD, unde a intenţionat să revigoreze atmosfera prin depunerea candidaturii la Parlament. S-a răzgândit însă rapid, înlăturând opţiunea şi bătând la porţile Raiului, pardon, la porţile PD-L-ului. Din câte se pare, abia aici a găsit puţină compasiune, nu de la toată lumea, ce-i drept, reuşind să obţină o funcţie de conducere. Este adevărat că oamenii au trimis-o cât mai departe, tocmai în Italia, gândind că poate aşa o să treacă mai rar pe la Piteşti. Da de unde! Lavinia insistă şi tot insistă să facă o mare carieră în acest domeniu, motiv pentru care a ajuns să nu se mai uite la cât de costisitor este drumul Italia via Piteşti şi retur. Face naveta aproape săptămânal, pentru a lua pulsul jocurilor politice de la Argeş.

  „S-a luat de păr” cu Ramona Bădescu

  Să vă mai zicem câte ceva! Lavinia Năstase nu a stat în banca ei nici în Italia şi a început să se certe cu Ramona Bădescu, candidata din partea românilor pe funcţia de consilier la Primăria Romei. Duelul a fost unul profesional, dar nu pe latură politică, ci muzicală. Pe de o parte, Ramona zicea că a câştigat o grămadă de festivaluri în România, iar pe de alta, Lavinia o contrazicea… Vorba aia: de ce să nu afle şi italienii cum se face politica în România!

  PS. oare n-o avea Romania porumb de soi daca duduia a ales sa se „produca ” si in Italia ?

 6. givan zice:

  ,,,, o toapa de provincie , taranca , parvenita cu poale in cap ,,,

 7. givan zice:

  ,,, saracuta cu duhul si nesimtita cat cuprinde ,,,, nu este atat vina ei ,,, in fond nu este nici prima si nici ultima panarama parvenita ,,,, de vina sunt idiotii care au pus-o ,,,, baaai baconschi il faci de ras pe tc”tu ,,,

 8. emillucian zice:

  de ce scrieti doar ce vi se pare voua ca sa intamplat?
  Lavinia Nastase a terminat ATF, o facultate in care trebuie sa citesti carti si de asemenea este compatibila cu postul pe care la ocupat
  A urmat o facultate de stiinte politice in Italia.
  Are un dialog de foarte multi ani cu Diaspora din Italia si comunitatea italienilor din Romania, unde desfasoara diferite actiuni.
  Toate acestea au ajutat persoana respectiva sa devina prim vicepresedinte PDL Roma si sa ocupe aceasta functie la minister
  Scandalul din PNL s-a dovedit in instanta judecatoreasca a fi lipsit de adevar, iar dezvaluirile in presa doar inventii menite sa pateze cu noroi
  Acestea demonstreaza faptul ca luati in seama informatii nefondate si tot ceea ce scrieti se bazeaza numa pe date eronate
  Partidele politice au fost schimbate, nu pentru ca asta a fost alegerea Laviniei Nastase, iar acestea, intotdeauna au fost de dreapta
  Sa va aduceti aminte ca aceasta persoana, in urma carierei muzicale a castigat 47 de premii si a reprezentat Argesul in tot acest timp

  Va invit sa ascultati cateva melodii; in mod sigur o sa va faca placere

  http://www.trilulilu.ro/mihailazar28/9c9264706a2e60

  http://www.trilulilu.ro/mihailazar28/1afb34f034faa3

  http://www.trilulilu.ro/mihailazar28/366807bbeca42a

  http://www.trilulilu.ro/mihailazar28/1c4b958fa2fc25

  http://www.trilulilu.ro/emillucian_p/9d41765fa521e9

  http://www.trilulilu.ro/emillucian_p/4f999d6a98b9a7

  Cel putin toate acestea se bazeaza pe ceva concret

 9. emillucian zice:

  Despre emisiune am o parere buna, este dovedit si de audienta.
  Deasemena are o tema si un format atragatoare, pe care nu le intalnesti la alte emisiuni din Pitesti.
  Lavinia Nastase nu se recomanda a fi un realizator desavarsit si de aceea pot sa observ ca nu face mai multe greseli decat ceilalti. Astfel de omisiuni se fac si la posturile nationale, ce pretentii trebuie sa am la un program live pentru local care de-abia a inceputa sa se emita

 10. costel zice:

  Hai să-ţi dau un pont ca să afli cine te înjură…uneori găseşti tot ce-ţi trebuie,oricum vei avea datele celor care primesc şi analizează eventualele reclamaţii con tanto de email şi cel puţin un număr de telefon. Te duci pe http://www.nirsoft.net/utils/ipnetinfo.html descarci IPNetInfo pe computerul tău ,apoi de la file deschizi Choose Ip Addresses ,introduci IP-ul mârlanului de tură şi vezi şi tu ce-ţi dă .Eu am o listă plină de înjurători de profesie şi o alta vânzători de viagra 🙂

 11. costel zice:

  http://whatismyipaddress.com/staticpages/index.php/trace-email-source-IP-address iar aici ai un serviciu cu care poţi identifica sursa unui email ….am să pun pe blog câteva soluţii de identificare a „anonimilor „numai că timpul nu-mi ajunge ,dar oricum numirea consilieilor,şamd este la discreţia politicului de tură .N-ai să vezi tu în România numiri pe merite .Totul ţine de subiectivism care cum bine ştim este este surogatul meritrocraţiei….dacă un politician te numeşte şef sau consilier are 1001 motive argumentate să o facă ;legea-i permite,politicianul are nevoie de consilieri personali sau instuţionali ….adică dacă nu-i capabil din punct de vedere profesional atunci devine un consilier personal şi tu nu te poţi opune dacă omul are necesităţi personale diverse 🙂 .Aşa văd eu chestia ;cât despre verticalitatea coloanei vertebrale a unora nu pot confirma că că în vârful acesteia s-ar afla o bucată de creier.Lavinia că despre dumneaei este vorba,a trecut prin toate partidele de la dreapta la stânga şi uite că s-a agăţat şi ea de un post de 600 euro/lunar ,salariu egal cu cel al ultimei badande .Numai că spre exemplu subsemnatul a câştigat de prin anii 90 cam dublu lefii de funcţionar public în România ….averea mea personală nu se poate compara cu cea a ultimului pulifrici din administraţia publică românească .În situaţia mea sunt peste 1 milion de români ….Un cunoscut om politic din România care în teorie nu a câştigat niciodată peste 1000 euro lunar ,are o colecţie de artă care depăşeşte suprafaţa construită desfăşurată a celor 4 case ale sale :-).Când astfel de exemple de politicieni ajunşi nu sunt întrebaţi despre abundenţa cu care au fost binecuvântaţi 🙂 devin repere ale oportunismului diverşilor găozari politici ,adică soiul de permanenţi aspiranţi.Nu există reguli ,nici morale,nici ideologice …totul este ok dacă ajungi la salamul divers de cel de soia,cum …nu are nici cea mai mică importanţă.Din păcate aşa stau lucrurile şi dacă rămâi constant pe baricade te trezeşti singur şi uneori pulifricii se dau la tine prin metodele care i-au consacrat.Datul din coate şi înjurătura de după cortină ….vrei exemple?:-)

 12. irina zice:

  Ia uite nene ce mai barfesc barbatii!!! Si se mai iau de femei ca sunt rautacioase…:-)

 13. givan zice:

  ,,, tu stii foarte bine ca nu este vorba de barfa !!! ,,, si NU barfim ,,, discutam doar despre politica guvernantilor de a numi in diferite posturi persoane care nu au nimic in comun cu subiectul ,,, este vorba doar de TEORIA COMPETENTEI ,,, ( vezi si forumul ),,,

 14. givan zice:

  ,,, si vezi ca de o saptamana nu ai mai postat la tine si te dau absenta ,,, 🙂

 15. http://www.click.ro/Buna-Dimineata/sexy-consiliera-ducea-fetite-la-produs .Vă mai amintiţi de ea?.Cine nu ştie ….eu am văzut-o zilele trecute la tv 🙂 aşa membri fondatori de partide mai zic şi eu,aşa consilieri la cultură mai zic şi eu ,aşa prieteni ca Andi mai zic şi eu ….Răule ai întrerupt cariera Laviniei 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s