Idei de adormit (spalat) românii

tigan1Il Giornale ne anunţă că o şcoală din Milano a propus amenajarea de băi şi duşuri pentru copiii romi (a se citi români de fapt), pentru o (cică) mai bună intregrare a acestora în rândul copiilor italieni….sa mor daca am auzit în ultimul timp o mai mare măgărie!!!. Unde mai pui că totul face parte dintr-un proiect, finanţat şi aprobat, trecut prin câteva mâini. Prima intenţie a „leliţei Frosina” ar fi să exclame : vai ce bună idee!!! Lasă să-i spele că-s nişte murdari…păi, fă leliţo, găseşte altă metodă de a-i educa, nu să-i speli la şcoală…eventual să-i faci să iasă cu prosopul în jurul taliei şi careva să-i usuce pe păr. Bă că proşti mai sunteţi ăia care găsiţi ideea bună !
Libertatea ne mai anunţă că proiectul şcolii Ricardo Massa din Milano este numit „Apa şi săpunul” şi vizează copiii rromi care vin nespălaţi la şcoală…păi şi cine se pune să-i miroasă pe fiecare în parte, să-i caute în urechi şi să vadă dacă şi-au schimbat chiloţii?…vreun pedofil ar fi bun de adus! Din cauza acestei probleme, copiii italieni nu doresc să stea lângă aceştia dar, în urma acestui program, responsabilii şcolii cred că elevii de etnie rromă se vor putea integra cu mai multă uşurinţă. Cum dreak poţi să spui aşa ceva în faţa unei comunităţi întregi?…desigur multe alte şcoli vor prelua iniţiativa care nu va fi îndreptată împotriva romilor ci , sunt sigur, împotriva românilor. Adică vine copilul italian, îl miroase pe ăla român sub braţ şi după aia îl acceptă în bancă. Asta mi-ar mai trebui să-mi iau copilul de la şcoală spălat de ei doar pentru că e român şi cică se va integra mai bine..

Eu nu ştiu cine naiba le dă ideile astea…şi bani!!!

Reclame

Despre Camelia Radiu

una romena in Italia
Acest articol a fost publicat în Doamne ferește și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Idei de adormit (spalat) românii

  1. valentina zice:

    eu zic sa cheme pompierii si sa ii spele cu furtunul inainte de a intra la ore, sar si puricii de pe ei si nici nu mai put, ca oricit s-ar spala tiganul tot a tigan pute, acuma daca mai sint si vreo 2,3 romani spalati ce mare lucru, nu-ti mai speli copilul acasa, e criza si faci economie si la apa si la sapun, traiasca italia si italienii care au grija de romanii care s-au umilit si s-au ploconit in fata lor! asa va trebuie daca voi ca romini nu aveti demnitate, sinteti niste slugi pe plantatia lor!

  2. Andi Radiu zice:

    Ne stimata valentina, ti-am aprobat comentariile dintr-un singur motiv: pentru a fi injurata de sute de romani din Italia, in modul asta poate iti vine si mintea la cap…ne-am obisnuit cu totii sa intalnim imbecili peste tot…in prima instanta am vrut sa-ti explic pe indelete motivul supararii noastre dar m-am lamurit ca faci parte din categoria celor „saraci cu duhul”…oricum consoleaza-te ca a ta va fi imparatia cerului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s