Noul secretar national al PIR

mihaiAflam de aici si de aici ca noul secretar national al Partidului Identitatea Romaneasca este Mihai Muntean. A fost ales din cate am inteles aproape  in unanimitate. Evenimentul s-a derulat după demisia doamnei Geta Lupu, despre care lumea , sincer si fara suparare, nu prea stia nimic…cica ar fi o persoana mai rezervata caruia nu-i place publicitatea sau sa se avante cu comentarii pe forumuri sau in presa. A fost aleasa oricum presedinte de onoare, functie care i se potrivea perfect altui membru…ma rog, fiecare face cum vrea in casa lui.geta-lupu

Noul secretar national are, conform declaratiei lui Giancarlo Germani (presedintele PIR), puterea decizionala si executiva cea mai mare din partid. Mihai Muntean este cunoscut ca ”aprig luptator” impotriva lui Marian Mocanu si a ligii romanilor (el va spune ca nu impotriva ligii ci a persoanelor din cadrul formatiunii) si  Simonei Farcas (presedinta IRFI)…este o prezentă activa pe mai toate forumurile romanilor din Italia, inclusiv cele exclusive , tainice si ascunse…un bun cunoscator al lumii asociationistice si politice din Italia. Pe lângă aceste lucruri eu mai adauga, ca parere personala, ca e o persoana onesta, cinstita si care crede in reusita PIRului. Tot ca parere pesonala mai pot afirma ca e uneori subiectiv si fixist.

ca o concluzie finala, PIRul a incaput pe maini bune…succes Mihai!!!

Reclame

Despre Camelia Radiu

una romena in Italia
Acest articol a fost publicat în Si se făcu lumină și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noul secretar national al PIR

  1. Costel zice:

    <> 🙂

    Sper ca Mihai Muntean să se lase de sportul de a cotonogi mediatic ,cu insistenţă,numai anumite persoanje …adică celor care în un fel sau au refuzat o colaborare cu PIR sau au „trădat” pactul încheiat cu acesta.Dacă ne uităm pe forumurile exclusiviste cartea neagră are în componenţă exclusiv nume care s-au opus PIR,sau au „trădat” aşteptările acestuia.Să spunem că numai unii dintre aceştia îşi merită dezaprobarea publică -după mine-.Oricum cred că Mihai Muntean va scoate probabil PIR-ul din eclipsă dacă va declanşa un real dialog inclusiv cu cei care văd lucrurile divers,pentru a da culoarea sloganului „Uniţi suntem o forţă!”

    <> Mai mult încăpăţânat ,încăpăţânarea este o caracteristică a multora dintre noi 🙂 important este să recunoaştem că adevărul nostru obiectiv poate însemna subiectivism primar pentru alţii ;-)….în rest cele bune; astăzi ca în fiecare duminică acompaniez prânzul cu un vin exclusiv DOC piemontez ,un pahar în cinstea lui Mihai cu urarea de SPOR MARE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s